Orbán szerint a férfiaknak önvizsgálatot kell tartaniuk, mert nyolc aranyérem közül hetet nők hoztak

Olvasási idő
1 minute
Eddig olvastam

Orbán szerint a férfiaknak önvizsgálatot kell tartaniuk, mert nyolc aranyérem közül hetet nők hoztak

augusztus 22, 2016 - 07:45
Orbán Viktorban egy pillanatra sem merül fel, hogy az Olimpia nem a nemek harca: a magyar férfiakat más nemzet férfiúi győzték le, nem a magyar nők.

Orbán Viktor és barátai (Fotó: dailynewshungary.com)

Nemrég írtam arról, hogy a ugyan, de mégiscsak a férfiakat hozta ki győztesnek a riói olimpián, ami így utólag talán azért is lehetett fontos, mert a hazai színekben a férfiak kevesebb érmét gyűjtöttek be, így az egyenlőség jegyében indokolttá vált a női eredmények diszkvalifikációja.

Érdekes, hogy ha a nők valamiben jobb eredményeket hoznak, a férfiaknak minimum kötelességük önvizsgálatot tartaniuk. Még ijesztőbb, hogy ezt maga Orbán Viktor kéri, anélkül hogy egy pillanatra is felmerülne benne, hogy ez nem a nemek harca: a férfiakat más országok férfiai győzték le, nem a magyar nők.

Önvizsgálatot kell tartaniuk a férfiaknak, miután Rióban a nyolc aranyérem közül hetet nők hoztak

mondta Orbán Viktor a Blikknek adott helyszíni interjújában.

Nehéz lenne papírra vetnem azt, hogy milyen szavakkal is tudnám a miniszterelnök gondolatait minősíteni. A leheséges szófordulatok miatt, valószínűleg Orbán Viktor egyik legjobb barátja, Bayer Zsolt perelne be plagizálásért. A megerőszakolt hivatali rendszert látva pedig kétlem, hogy egy ilyen ügyet olyan könnyen megúsznék, mint mondjuk az Elnök Úr másik jó barátja, Schmitt Pál a saját plágiumvádját.


Update (17:00): Vannak akik szerint a férfiakba rúgott bele leginkább a miniszterelnök Úr: 

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)



Asszony, tudd, hol a helyed! A női sportteljesítmények bagatellizálása a férfiak eredményeivel

augusztus 11, 2016 - 10:37
Hosszú Katinka (Fotó: blogspot.com)

A Nemzeti Sport számára azonban ez a hangyányi apróság mit sem számít. Elemzéseik alapján ugyanis Hosszú Katinka teljesítménye még az olimpiára is alig lenne elég. A férfiak örülhetnek, hiszen minden számot ők nyertek, még ha nem is. Ilyen egyszerű...

Miért nem érdemlik meg a nők a valódi kikapcsolódást?

július 31, 2009 - 20:38

Mik is ezek a „jótanácsok”? Egy részük tipikusan a külső megjelenéssel való foglalkozás témakörébe sorolható. Más részük arra buzdít, hogy töltsünk esetenként több időt barátnőinkkel, cseverésszünk velük, hanyagoljuk egy-egy napra a házimunkát, vagy flörtöljünk (persze szigorúan csak akkor, ha nincs senkink). A cikkírók feltételezik, hogy nekünk, nőknek állandó bűntudatot okoz, ha édességet eszünk, ha nem sportolunk eleget, vagy ha sminkeljük/nem sminkeljük magunkat.

A női magazinok propagandája és az eredmények

január 07, 2010 - 11:55

Az aktuális „szerelmi” partner erőn és természetes vágyakon felüli, egyoldalú kiszolgálásának propagálása újabban nem áll meg az ágynál és az ágyéknál, s az összes dugható lyuk repertoárja mellett utóbb a teljes női egyéniség lelketlen bedarálására törekszik. Szomorú ezt látni annak tudatában, hogy a média mekkora hatást gyakorol a felnövekvő generációkra.