Adománybolt

A Nőkért Egyesület adományboltja a hagyományos webshopoktól eltérő felület. Nem termékeink vannak, hanem ajándékaink, nem szolgáltatásért fizetsz, hanem adományodért kapsz ajándékot tőlünk, amelyek közül sokat ingyenesen is le tudsz tölteni magadnak.

Az adományboltunk 2020 decemberében indult el, rengeteg dokumentum feltöltése még folyamatban van, így érdemes gyakran ellátogatnod ide. Az induló adományboltunkban 2021-es , de hamarosan kiadványok, szakmai tartalmak és egyéb ajándéktárgyak is színesíteni fogják palettánkat.

Nyomtatott ajándékaink

Az alábbi ajándékainkat adományodért kapod tőlünk. Ezek nyomtatott ajándéktárgyak, amit a szállítási címedre küldjük neked. Valamennyi termék digitálisan, akár ingyenesen letölthető formátumban is elérhető. ahol választhatsz az adományösszegek közül, és te magad is megadhatsz olyan összeget, amit a lehetőségeid megengednek.

Letölthető ajándékaink

Az alábbi ajándékaink - amelyek 2021-ben megsokszorozódnak - ingyenesen is letölthetők, valamint adomány ellenében is. Választhatsz adományösszegek közül, valamint te magad is megadhatsz olyan összeget, amit a lehetőségeid megengednek. Ne feledd akár 100 Ft is segítség!