Hirdess nálunk

A Nőkért Egyesület honlapja az egyik legismertebb, női kultúra terjesztését, midezt a köztudatba és általános műveltségbe emelését aktívan folytató kezdeményezése. Hatékony munkánknak, dinamikusan fejlődő szervezetünknek köszönhetően, mára több ezres (több, mint 7500 aktív követő) közösségünk mellett, írásainkat/rendezvényeinket/akcióinkat, országos - a közősségünk számát sokszorosan meghaladó olvasottság - és médiafigyelem kíséri.

Amennyiben Ön úgy kíván bennünket támogatni, illetve saját kezdeményezésének nagyob visszhangot biztosítani, hogy az oldalunkon hirdet, ennek természetesen nincs akadálya. Több hirdetési felület is rendelkezésére áll a nokert.hu felületén. Ha a hírdetése közvetlenül, vagy közvetetten kapcsolódik a szervezetünk céljaihoz, azaz összekapcsolható például a női öntudatnöveléssel, a szexizmus elleni küzdelemmel, a nemek közötti egyenlőséggel (), akkor különösen előnyös helyzetben van.

Platina sponzor és hirdető

A platina szponzor és hirdető, egész évre szóló támogatói státusz, akinek bannerei a főoldali (header), valamint a tartalmak alatti területeken (content bottom) is folyamatosan láthatók. Igény szerint mi magunk készítjük el a megfelelő minőségű szöveges és grafikus, de akár videó-bannereket, vagy a hirdető által megadott elemeket építjük a oldalba. Emellett - igény szeint - miden nyomtatott kiadványunkban is megjelenik mint kemelt támogató.


Arany sponzor és hirdető

Az arany szponzor és hirdető, egész évre szóló támogatói státusz, akinek bannerei a főoldali (header), valamint a tartalmak alatti területeken (content bottom) is folyamatosan láthatók. Igény szerint mi magunk készítjük el a megfelelő minőségű szöveges bannereket, vagy a hirdető által megadott elemeket építjük a oldalba. Emellett - igény szeint - miden nyomtatott kiadványunkban is megjelenik mint támogató.


Ezüst sponzor és hirdető

Az ezüst szponzor és hirdető, egész évre szóló támogatói státusz, akinek bannerei a tartalmak alatti területeken (content bottom) láthatók. Igény szerint mi magunk készítjük el a megfelelő minőségű szöveges bannereket, vagy a hirdető által megadott elemeket építjük a oldalba. Emellett - igény szeint - miden nyomtatott kiadványunkban is megjelenik mint támogató.


Egyszeri és örök sponzoráció és hirdetési lehetőség

A nőkért.hu tartalmak között számtalan olyan cikk/tanulmány/írás található, amelyek nem hír jellegűek, aktualitásuk nem évül el, így rendszeresen olvasott és hivatkozott tartalomak. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy az "örök életű" tartalmakat "megvásárolja", azaz egyszeri adományzással hosszú időre, vagy akár örökre e tartalom/tartalmak kiemelt területein jelenjenek meg egyedi bannerjei.


A seciális igények hatékony összehangolása miatt, megkérjük Önt, hogy az árak és az elképzelések érdekében , vagy írjon a címre.

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)