Kapcsolat

Jelezze csatlakozási szándékát, vagy írjon nekünk kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatban az re.

A Nőkért Egyesület folyamatosan várja új tagok jelentkezését, akik pl. a honlap szerzőiként, vagy rendezvények szervezőiként vennének részt a munkánkban.  

Csatlakozunk a nőkkel (vagy egyéb társadalmi csoportokkal) szembeni erőszak ellenes országos kampányokhoz, rendezvényekhez. Vállalunk aktualitásokkal kapcsolatos nyilatkozatot, interjút, vitaesten, workshopokon való részvételt, előadást a magyar feminizmus története és a nők elleni erőszak/párkapcsolati erőszak témáiban. Vállaljuk a "Schwimmer-szoba" illetve "A magyar feminista megmozdulások története" című utazó kiállításaink további helyszínekre szállítását, kísérő előadás, beszélgetés megtartását az ország területén és határon túli magyarok számára is. Pártok és for profit szervezetek felkéréseit is fogadjuk, térítés ellenében. 

Felhívjuk a figyelmet, hogy egyesületünk a nők elleni erőszakkal kapcsolatban csak a szemléletformálást, tájékoztatást tudja felvállalni; anyagi források és alkalmazott szakértők hiányában közvetlen áldozatsegítést sajnos nem tudunk nyújtani. Ha Ön bántalmazott nő, és közvetlen, egyéni segítségre van szüksége, hívja a NANE segélyvonalat 06-80-505-101 szerda kivételével minden hétköznap 18-22. Ha jogi segítségre van szüksége, hívja a Patent Egyesületet szerdánként 16 és 18 óra között a 06-70-252-5254 és csütörtökönként 10 és 12 óra között a 06-70-277-6522 mobilszámon. Ha Önt szexuális erőszak érte, hívja a Keret Koalíció segélyvonalát 06-40-630-006 hétfőn és pénteken 10-14, szerdán 14-18 között. Ajánljuk az áldozatok és túlélők figyelmébe az Újrakezdés nevű önsegítő Facebook-csoportot, mely tárgyi adományok közvetítésével is foglalkozik. Jelentkezés privát üzenetben itt: 

Hirdetésekkel kapcsolatos kérdései előtt kérjük olvassa el

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)