A magyar gazda nem paraszt - a magyar nő meg nem kurva

Olvasási idő
1 minute
Eddig olvastam

A magyar gazda nem paraszt - a magyar nő meg nem kurva

július 01, 2012 - 16:49
A produkció tönkre teszi az imázst? A magyar gazda nem paraszt: tud nőzni, valóságshow nélkül is.

Vegyes érzelmekkel olvasom a Magyar Gazdák fenti határozott állásfoglalását az őket érintő új "valóságsó" kapcsán.

Egyrészt örülök, hogy a valóságsókra jellemző olcsó, bazári műfajt a férfiak sem tekintik magukra jellemzőnek.

Másrészt azon gondolkodom, hogy e valóságsók során mindannyiszor a férfiaknál nagyságrendekkel megalázóbb helyzetbe hozott nők érdekképviseleti szervei vajon miért nem tiltakoztak - tiltakoznak soha, semmiért?

Miért nem tiltakoznak például most sem?

És itt nem  Földi Ágnes csapatára kell gondolunk, hanem ugye valamennyi magyar nőre, hiszen közülük állítólag nem válogattak szakma szerint. Sajnos viszont a rendszeresen visszaköszönő  "pornós múlt" és az ottani nők kinézete, viselkedése azt a képzetet kelti, hogy valójában igen célzottan válogattak, így az egész műfaj azt a szörnyű vádat építi be a tudatba, hogy ilyenek a nők, illetve hogy "minden nő kurva". 

Azaz a  valóságsók mindegyike súlyosan sérti a magyar lakosság több mint 50 %-át - mégsem emel szót miatta senki.

Ellenben a Magyar Gazdák  pár ezres tábora már előre kikéri magának azt a sztereotípiát, amit a valóságsó az eddig tapasztaltak alapján róluk közvetíthet -  kalaplengetés nekik!  

 

 

A női magazinok propagandája és az eredmények

január 07, 2010 - 11:55

Az aktuális „szerelmi” partner erőn és természetes vágyakon felüli, egyoldalú kiszolgálásának propagálása újabban nem áll meg az ágynál és az ágyéknál, s az összes dugható lyuk repertoárja mellett utóbb a teljes női egyéniség lelketlen bedarálására törekszik. Szomorú ezt látni annak tudatában, hogy a média mekkora hatást gyakorol a felnövekvő generációkra.

Szerelemféltés

szeptember 27, 2010 - 06:00

A nők elleni erőszakkal foglalkozók gyakran szembesülnek azzal, hogy ha egy férfi megöli párját vagy feleségét, akkor a média „szerelemféltésből”, „féltékenységből” elkövetett gyilkosságról beszél. Erre a nagyon káros eufemizációra jó példa a szombati Fókusz Plusz adása, amit főműsoridőben, valószínűleg nagyon magas nézettséggel vetítettek, „" címmel. 

Az őszinteség beszéde

július 04, 2011 - 00:00

A Nőkért eddig nem politizált a szó köznapi értelmében. A politika csak annyiban érintette az oldalt, amennyiben az kifejezetten „nőpolitika” volt. Ám a politikai paletta ennél kicsit szélesebb – s a nem konkrétan női témák mentén alakuló szegmensei is erőteljesen befolyásolják a népesség több mint felét kitevő nők életminőségét, mindennapjait.

Ennek ellenére a politika mint férfitéma vonult be a köznapi megítélésbe olyannyira, hogy éppen a napokban jegyezte meg oldalunkon hozzászólásában egy regisztrált tagunk :

Részvét a doktornőnek...

június 13, 2012 - 14:25
A kép illusztráció.
"Egy féltékeny rendőr agyonlőtte riválisát, majd magával is végzett. Balatonfüred közvéleménye ezek után egy emberként zúdította haragját a rendőr felesége, Edit nyakába, miközben a két férfit a történet tragikus hőseként emlegetik." Hetek óta foglalkoztatja a közvéleményt a balatonfüredi kettős gyilkosság - pedig a történet csak a szokásos "családon belüli erőszak" esete, némi ismertséggel tetézve.
 
A bulvárlapok csemegéznek a történeten és így summázzák a lakossági fórumokon tapasztalt részrehajlásokat :