A magyar gazda nem paraszt - a magyar nő meg nem kurva

Olvasási idő
1 minute
Eddig olvastam

A magyar gazda nem paraszt - a magyar nő meg nem kurva

július 01, 2012 - 16:49
A produkció tönkre teszi az imázst? A magyar gazda nem paraszt: tud nőzni, valóságshow nélkül is.

Vegyes érzelmekkel olvasom a Magyar Gazdák fenti határozott állásfoglalását az őket érintő új "valóságsó" kapcsán.

Egyrészt örülök, hogy a valóságsókra jellemző olcsó, bazári műfajt a férfiak sem tekintik magukra jellemzőnek.

Másrészt azon gondolkodom, hogy e valóságsók során mindannyiszor a férfiaknál nagyságrendekkel megalázóbb helyzetbe hozott nők érdekképviseleti szervei vajon miért nem tiltakoztak - tiltakoznak soha, semmiért?

Miért nem tiltakoznak például most sem?

És itt nem  Földi Ágnes csapatára kell gondolunk, hanem ugye valamennyi magyar nőre, hiszen közülük állítólag nem válogattak szakma szerint. Sajnos viszont a rendszeresen visszaköszönő  "pornós múlt" és az ottani nők kinézete, viselkedése azt a képzetet kelti, hogy valójában igen célzottan válogattak, így az egész műfaj azt a szörnyű vádat építi be a tudatba, hogy ilyenek a nők, illetve hogy "minden nő kurva". 

Azaz a  valóságsók mindegyike súlyosan sérti a magyar lakosság több mint 50 %-át - mégsem emel szót miatta senki.

Ellenben a Magyar Gazdák  pár ezres tábora már előre kikéri magának azt a sztereotípiát, amit a valóságsó az eddig tapasztaltak alapján róluk közvetíthet -  kalaplengetés nekik!  

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)Miért nem érdemlik meg a nők a valódi kikapcsolódást?

július 31, 2009 - 20:38

Mik is ezek a „jótanácsok”? Egy részük tipikusan a külső megjelenéssel való foglalkozás témakörébe sorolható. Más részük arra buzdít, hogy töltsünk esetenként több időt barátnőinkkel, cseverésszünk velük, hanyagoljuk egy-egy napra a házimunkát, vagy flörtöljünk (persze szigorúan csak akkor, ha nincs senkink). A cikkírók feltételezik, hogy nekünk, nőknek állandó bűntudatot okoz, ha édességet eszünk, ha nem sportolunk eleget, vagy ha sminkeljük/nem sminkeljük magunkat.

A nemi erőszak nem vicces - beadványunk a Médiahatósághoz

szeptember 03, 2014 - 12:55
A vicces kedvű műsorvezetők (Rákóczi Feri, Vadon Jani, Sebestyén Balázs)

A fonyódligeti gólyatáborban történt nemi erőszakot a , a bűncselekményt relativizálva, bagatellizálva helyezte, ezért első lépésként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz. Meggyőződtünk arról, hogy semmi akadálya, hogy egyazon panaszt több állampolgár is benyújtson, így mindenkit arra biztatunk, hogy ragadjon tollat/billentyűzetet, és küldjön a hatóságnak akár saját fogalmazású, akár a mi levelünket mintának vagy szó szerint felhasználó levelet. (Megj. a hatóság csak postai leveleket fogad, e-maileket nem!)

Je Suis Plázacica

május 07, 2015 - 16:03
Sidney van den Bosch (Forrás: Facebook)

"A magyar négy szöveggel dolgoztak a vizsgázók. Megint közéjük. Amikor viszont az tudósítanak, mindig csinos lányok szerepelnek a képeken" - tette szóvá tegnap egy olvasónk. A Hír24-nek máris sikerült még ezt a "megszokott" szexizmust is felülmúlnia című anyagával.