Az Isztambuli Egyezmény ratifikálásáért demonstráltak a Parlament előtt (ATV, 2017. febr. 2.)

Olvasási idő
less than
1 minute
Eddig olvastam

Az Isztambuli Egyezmény ratifikálásáért demonstráltak a Parlament előtt (ATV, 2017. febr. 2.)

február 03, 2017 - 00:00
Az ATV Strat vendége volt Antoni Rita, Nőkért Egyesület elnöke.

Az ATV Strat vendége volt Antoni Rita, a Nőkért Egyesület elnöke 2017 február másodikán. A teljes beszélgetést az alábbi videóban lehet megteinteni.

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)



Angyalhír 2016 - médiavisszhang

július 21, 2016 - 00:52

"Barbara és az Angyalhír csapata szerint a tavalyi séta óta sokkal többen mernek segítséget kérni. Az emléksétát a Nőkért Egyesület, a Patent Egyesület, az Újrakezdés csoport és a NANE Egyesület is támogatja. Az információ rengeteg emberhez eljut, egyre többen bátran kiállnak magukért. A séta alkalmat ad arra, hogy sorstársak találkozzanak. Barbara pedig – amíg van hozzá energiája –, minden évben megszervezi." - mi pedig minden évben ott leszünk mellette!

Demonstrációnk az Isztambuli Egyezmény ratifikációjáért - médiavisszhang

február 02, 2017 - 22:23

Tegnap tárgyalta (és kaszálta el már megint) az Igazságügyi Bizottság Szél Bernadett és Szelényi Zsuzsa javaslatát az Isztambuli Egyezmény ratifikációjának Országgyűlés elé terjesztésére vonatkozóan. Az ülés előtt nyomásgyakorlás céljából a Nőkért Egyesület demonstrációt szervezett, amelyhez csatlakozott a NANE, a PATENT és az Újrakezdés csoport. Beszédet mondott Ámon Kata, Békés Dóra, dr. Wirth Judit, Antoni Rita, majd a két képviselőnő.