• 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen programsorozat

16 akciónap: Szigetszentmiklóson jártunk

Olvasási idő
less than
1 minute
Eddig olvastam

16 akciónap: Szigetszentmiklóson jártunk

november 16, 2019 - 00:00
A 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen programsorozat előzetes eseményeként tematikus filmklubra került sor a szigetszentmiklósi "Sárgaház" művelődési központban 2019. november 15-én. 

16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen programsorozat

A programsorozat előzetes eseményeként tematikus filmklubra került sor a szigetszentmiklósi "Sárgaház" művelődési központban 2019. november 15-én. A családon belüli erőszakról szóló, Most már elég! című film vetítése előtt és után Petró Karesz rádiós műsorvezető Antoni Ritával, a Nőkért Egyesület elnökével beszélgetett a nagyszámú, érdeklődő közönség előtt. 

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)



A Nők Lázadása a hatékony csbe törvénykezésért – Antoni Rita nov. 25-i beszéde

december 03, 2012 - 18:16
Fotó: Zina Mihailova

A Nők Lázadása mozgalom, mint ismeretes, azért robbant ki, mert a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállására vonatkozó népi kezdeményezés tárgyalásán honatyáink nem csak hogy szükségtelennek minősítették a vonatkozó törvény megalkotását, de Varga István képviselő úr, számos elvtársa által bősz helyeslése mellett, leleplezte a kormány teljes inkompetenciáját és közönyét e súlyos társadalmi problémát illetően, egyúttal félreérthetetlenül kifejezésre juttatta a kormány szélsőségesen nőgyűlölő attitűdjét.