2011 legjobb femme metal albumai

Olvasási idő
less than
1 minute
Eddig olvastam

2011 legjobb femme metal albumai

december 30, 2011 - 13:26
2011 legjobb femme metal albumai szerintem.

Linnea Vikstrom és Chiara Malvestiti a Therionból

2011 legjobb femme metal albumai szerintem az alábbiak. Véleményem szerint az eddig kevésbé ismert franciák viszik el az első díjat! Kiváló, telt hangú, képzett szoprán énekesnő, igényes, dinamikus zene = tökéletes párosítás.

1. Adrana - Ancient Realms

Véleményem szerint az eddig kevésbé ismert franciák viszik el az első díjat! Kiváló, telt hangú, képzett szoprán énekesnő, igényes, dinamikus zene = tökéletes párosítás.

2. Silent Opera - Immortal Beauty

Másik idei felfedezettem egy olasz zenekar (nem összekeverendők az azonos nevű Nightwish-tribute-tal) - a Lilium maga a tökély:

3. Stream of Passion: Darker Days 

A holland Stream of Passion egyre jobb lesz: az én szememben középszerű, háttérzenének alkalmas, kellemes, de felejthető dallamokat produláló csapatból - ahogy pár éve láttam őket - kerültek új albumukkal a legjobbak közé.

4. Imperia: Secret Passion

Szintén hollandok.

 

5. Midnattsol: The Metamorphosis Melody

 

 

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)"Mit kezdjek egy lánnyal?" - Nőként a zeneiparban (interjú Morcz Fruzsinával)

január 17, 2013 - 14:23
Morcz Fruzsina zenei menedzsert, szervezőt, a Corvinus Egyetem és az International Business School zenei menedzsment és marketing kurzusainak oktatóját, az (magyarországi zenei szervezők és menedzserek szervezete) és a iskola alapítóját Barna Emília kérdezte szakmai pályájáról, itthoni és londoni tapasztalatairól, valamin

Conchita Wurst vs. Harrach Péter

május 11, 2014 - 17:44
Harrach Wurst

Valóságos morális pánikot váltott ki, hogy az idei eurovíziós dalfesztivált az osztrák "szakállas nő"-ként emlegetett Conchita Wurst nyerte. A felrobbant Facebookon a kommentelők pusztuló társadalomról, iszonytató erkölcsi relativizmusról, nők számára kötelező és férfiak számára szigorúan megtiltott szakállviselésről, fenyegető világvégéről, Szodomáról, Gomorráról, és utcán ürítkező járókelőkről értekeznek. Legszembetűnőbb azonban - a youtube nemzetközi kommentjei közt is - a gyermekek miatti aggodalom. Hogyan hat a kis lelkükre, ha meglátnak egy szakállas nőt a tévében? Mi lesz, ha, horribile, dictu, kedvet kapnak a látottak utánzásához?