2011 legjobb femme metal albumai

Olvasási idő
less than
1 minute
Eddig olvastam

2011 legjobb femme metal albumai

december 30, 2011 - 13:26
2011 legjobb femme metal albumai szerintem.

Linnea Vikstrom és Chiara Malvestiti a Therionból

2011 legjobb femme metal albumai szerintem az alábbiak. Véleményem szerint az eddig kevésbé ismert franciák viszik el az első díjat! Kiváló, telt hangú, képzett szoprán énekesnő, igényes, dinamikus zene = tökéletes párosítás.

1. Adrana - Ancient Realms

Véleményem szerint az eddig kevésbé ismert franciák viszik el az első díjat! Kiváló, telt hangú, képzett szoprán énekesnő, igényes, dinamikus zene = tökéletes párosítás.

2. Silent Opera - Immortal Beauty

Másik idei felfedezettem egy olasz zenekar (nem összekeverendők az azonos nevű Nightwish-tribute-tal) - a Lilium maga a tökély:

3. Stream of Passion: Darker Days 

A holland Stream of Passion egyre jobb lesz: az én szememben középszerű, háttérzenének alkalmas, kellemes, de felejthető dallamokat produláló csapatból - ahogy pár éve láttam őket - kerültek új albumukkal a legjobbak közé.

4. Imperia: Secret Passion

Szintén hollandok.

 

5. Midnattsol: The Metamorphosis Melody

 

 

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)Hétvégi zene: Kedden Bálint-nap: FÉRFI és NŐ

február 12, 2012 - 00:05
Hétvégi zene: Kedden Bálint-nap: FÉRFI és NŐ

Csakúgy, mint tavaly, most is készítettünk Valnetin-napi zenei összeállítást. Ez a poszt most izzadtságos team-munkával készült, többek segítségét kértem, hogy ne csak az unalomig ismert öregecske dalok kerüljenek föl a listára. Szerelmi duettek következnek, kis hibaszázalékkal, mivel szerepelnek együttesek is, ahol inkább férfi-női vokál hallható együtt. A dalok témája ugyanolyan sokszínű, akárcsak maga a szerelem: van itt szó bizalomról, boldogságról, magányról, csalásról, vágyról, harcról. Műfajban is igyekeztünk többfélét összeválogatni.