Mark Zuckerberg és Priscilla Chan: éljen az ifjú pár!

Olvasási idő
1 minute
Eddig olvastam

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan: éljen az ifjú pár!

május 20, 2012 - 20:40
Megnősült Mark Zuckerberg, és 28 éves korában elvette a 10 év óta ismert, 27 éves barátnőjét, aki immár végzett orvos, és egy átlagos külsejű, ázsiai felmenőkkel bíró hölgy.

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan (Foto: Huffington Post)

, és 28 éves korában elvette a 10 év óta ismert, 27 éves barátnőjét, aki immár végzett orvos, és egy átlagos külsejű, ázsiai felmenőkkel bíró hölgy.

Ebből is látszik, hogy Zuckerberg okos ember - nem úgy, mint a számtalan uborkafára felkapaszkodott újgazdag, akik igénye a másik emberrel és a párkapcsolatával, meg önmagával szemben csak annyi, hogy a nő modell legyen - más szempontok totálisan mellékesek.

Mindjárt ott van ellenpéldának honfitársa, az úszózseni Michael Phelps, aki befutása óta szerény külseje ellenére a szupermodelleket cserélgeti ágyában - és sosem jutott eszébe vagy zavarta volna, hogy az ilyen partnerek nyilván csak a pénzéért "szeretik".

Ez is az új időknek szele - mert az Aranycsapat tagjai pl. átlagos külsejű társukkal fiatalon kötöttek házasságot és a hírnév és pénz ellenére is legtöbben a sírig kitartottak mellettük.

Az időközben állítólag elterjedt és állítólag mára már teljeskörű emancipációt és a feminizmust így übereli és fordítja még rosszabbra manapság a pénz hatalma - mely a nőkből külsejük szerinti vásári portékát csinál, és a folyamatnak még nincs vége, hisz a mai lányok már erre eszméltek, ebben nőnek fel, maguk is azt tekintik értéküknek, amit a társadalom, a média reflektál róluk.

Még szerencse, hogy akad néhány üdítő kivétel is példának !

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)Család - melyik megközelítés lenne sikeresebb?

július 29, 2010 - 21:47

Az előbb véletlenül megütötte a fülemet a Duna TV Családbarát c. műsorában Dr. Horváth Mónika gyermekgyógyász, pszichoterapeuta nyilatkozata. A téma a következő volt: "Váljunk, vagy ne?" A szakember a meglehetősen vitatható komplementer szemlélet mellett érvelt, miszerint a pár tagjai "kiegészítik egymást" (azaz ami nincs meg az egyikben, az megvan a másikban) Ezt a nézetet gyakran alkalmazzák a női és férfi szerepek elkülönítésére, és most is ez történt.