Barna Emília a Közélet Iskolája nyári szabadegyetemén (hangfelvétel)

Olvasási idő
less than
1 minute
Eddig olvastam

Barna Emília a Közélet Iskolája nyári szabadegyetemén (hangfelvétel)

augusztus 20, 2015 - 21:51
A Közélet Iskolája és A Város Mindenkié harmadik nyári egyetemére 2015. augusztus 1-én és 2-án került sor, és  témája a mai magyarországi társadalmi mozgalmak voltak.

Nógrádi Noa (NANE), Süvecz Emese (PATENT), Lakatosná Jutka (A Város Mindenkié -HANEM) és Barna Emília (Nőkért Egyesület) beszélgetése a nőmozgalmakról alább teljes egésézben meghallgatható: 

 

Egyszeri adomány

Make Adomany a Nokert Egyesuletnek (Nokert.hu)



A Nőkért Egyesület idén is csatlakozott az Egymilliárd Nő Ébredése kampányhoz (video)

február 19, 2015 - 17:17
Barna Emília, a Nőkért Egyesület és a Onebillionrising Budapest szervezőcsapatának tagja

Becslések szerint átlagban a világon minden 3. nőt ér élete során az erőszak valamilyen formája, ez a Föld népességére lebontva több mint egymilliárd érintett nőt jelent. A globális figyelemfelkeltő és a nőket sújtó erőszak ellen tiltakozó rendezvényt Eve Ensler amerikai író, a Vagina Monológok szerzője indította. Az ún.

Idén is részt vettünk az Egymilliárd Nő Ébredésén

február 15, 2016 - 20:43
Egymilliárd Nő Ébredése 2016, Bálint-ház. A bal szélen Barna Emília.

Idén negyedik alkalommal került megrendezésre az Egymilliárd nő ébredése (One Billion Rising) világméretű kampány a nők elleni erőszak ellen. Újra eltáncoltuk a Törd szét a láncot! (Break the Chain!) dalra koreografált mozdulatsort - ezúttal is Barna Emília (Nőkért) és Szántó Nikolett autóversenyző vezetésével -, utána pedig nagy sikerrel bemutatásra kerül a „Kérsz teát?!” című darab. A rendhagyó, egyetemista fiataloknak készült színházi előadást Bánki Gergely és Sipos Vera írta és rendezte, a NANE Egyesület felkérésére és szakértői támogatásával.